House of Anubis 3: The Reawakening

Hey allemaal, Naast het nieuwe, en eerste bordspel van House of Anubis is ook het gloednieuwe seizoen begonnen! Sinds 3 januari is seizoen 3, getiteld “The Reawakening” (de ontwaking) van de zeer populaire reeks in het engels van start gegaan! Wij brengen je op de hoogte.

hoa the reawakening

Nieuwe regeling uitzendingen:
In seizoen 1 en 2 kon je elke door de weekse dag een herhaling zien, en een nieuwe aflevering van 11 minuten. Vanaf dit seizoen is dit anders. De Engelse fans kunnen nu elke week 2 lange afleveringen verwachten, met een uitzendtijd van 60 minuten. (Per aflevering 30 minuten.) Het seizoen telt 40 afleveringen, dus zal dit seizoen 20 weken gaan duren.

hoa the reawakening 2

Wijzigingen cast:
Ook dit seizoen is er een grote wijziging in de cast plaatsgevonden. Hoofdrolspeelster Nina (Nienke) zal in seizoen 3 niet meer terug keren naar het internaat. Ook Mick en Rufus zullen dit seizoen geen intrede meer doen in het verhaallijn. Maar niet getreurd, nieuwe personages zullen het internaat binnenstappen: Eddie (werd vanaf seizoen 2 aan de cast toegevoegd) KT Rush en Willow.


Verhaallijn:

Het verhaallijn heeft door deze grote wijziging in de cast een volledig andere draai gekregen. Dit keer zal Eddie de leider worden van de Sibuna-club, zullen ze opnieuw een race tegen de klok moeten uitvoeren, draait het seizoen om een geheimzinnige sleutel die nieuwkomer KT met zich meebrengt en zullen alle internaat bewoners worden betrokken bij deze dreiging van het kwaad.

hoa the reawakening 3

Overig:
– Naast het nieuwe seizoen is er ook een gloednieuwe online game te spelen op de website van nick.com !
– ‘Nick’ zal binnenkort een gloednieuwe 90 minuten durende TV special uitzenden van House of Anubis.

Binnenkort vind je een samenvatting van de eerste afleveringen en de komende weken houden we jullie opnieuw op de hoogte! Ook de facebook pagina wordt opnieuw opgestart. Groetjes, het Anubishuis Team.

Advertenties

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: