House of Anubis: De collectie gaat verder!

Het huis Anubis wist groot succes te schoppen in Nederland en België, maar ook in duitsland en vooral in Engeland! De engelstalige remake “House of Anubis” produceert binnenkort alweer het derde seizoen, maar ook het succes van de merchandising gaat verder! Wij van Anubishuis zetten alles even op een rijtje:

Seizoen 1 op DVD:
Vanaf nu is seizoen 1 te krijgen op DVD’s. Met 2 volumes (delen) en een speciale uitgave van heel seizoen 1 is de serie ook thuis te kijken! Nu te bestellen voor rond de 20 euro.

Drie eerste boeken:
House of Anubis heeft ook zijn eigen boekencollectie. Er zijn al drie boeken uitgegeven met de titels ‘The Eye of Horus’ (Het oog van Horus) ‘The Cup of Ankh’ (De beker van Ankh) en ‘The Mask of Anubis’ (Het masker van Anubis).

Eigen kleding collectie:
Nieuw is de kledingcollectie van House of Anubis. Vanaf nu zijn de House of Anubis truien, t-shirts en meer te koop in de Engelse Nickshop voor jongens en meisjes!

Naast de DVD, boeken en kleding collectie zijn er ook bekers, tassen, schoolspullen en meer te koop. Dit bericht en meer vind je ook op onze facebook pagina en op ons twitter account. Volg en like ons nu! Groetjes, Anubishuis.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: