Nieuwsflits: Juli 2012

Door onze tijdelijke sluiting zijn we een beetje achtergeraakt op het laatste nieuws, en daarom deze nieuwsflits. In dit bericht vind je het belangrijkste laatste nieuws wat er de laatste 2 maanden zijn gebeurt. In gezamenlijk overleg hebben we besloten om als nog  de website en blog weer opnieuw open te gooien met weer bomvol Anubis nieuws! [Hierop wordt ook de website opnieuw aangepast]. Dus surf elke dag even opnieuw naar onze website en blog voor alsnog het laatste Anubis nieuws. Welkom terug!

Das haus Anubis sluit zijn deuren:
Vrijdag 4 mei was de bloedstollende finale van das haus Anubis seizoen 3 op televisie, en hierbij eindigde ook de Anubis serie in Duitsland. Een schok voor vele fans, aangezien de serie steeds opnieuw vele kijkers wist op te leveren. Het script kreeg hier en daar een draai vergeleken met het script van ons, verder was het verhaallijn het zelfde. Na de laatste scene is ook meteen het decor afgebroken.

House of Anubis seizoen 3 zonder Nina:
De productie van de engelstalige remake gaat verder en binnenkort verschijnt er zelfs een derde seizoen van House of Anubis. Helaas zal het 3e seizoen wel zonder Nina (de engelstalige Nienke) gebeuren, want zij heeft laten weten dat ze weer volledig voor haar studie gaat. Wel laat ze weten dat ze binnenkort terug komt met nieuwe projecten. Wie haar gaat opvolgen is nog de vraag, maar we weten zeker dat het script er zeker anders uit zal zien als in Nederland en België.

Hotel 13:
Na het einde van de Anubis – reeks in Duitsland zal er een nieuwe studio100 productie gaan komen genaamd “Hotel 13” Hotel 13 speelt zich af in een Jugendstil-hotel aan zee. Tijdens de zomervakantie ontmoeten zes verschillende tieners elkaar in het hotel. Eén van de jongeren krijg een bericht om opzoek te gaan naar kamer dertien. Een zoektocht die moeilijker blijkt te zijn dan verwacht, want de kamer bestaat niet. De serie vertelt een verhaal vol vriendschap, plezier en liefde! Of het een cross-over zal zijn van das haus Anubis is nog onbekend. Wel is bekend dat deze serie zal worden nagesynchroniseerd in het Nederlands.

Groetjes en welkom terug, het Anubishuis team.

Advertenties

Eén reactie to “Nieuwsflits: Juli 2012”

  1. Lut Says:

    We kijken uit naar de dvd van das pfad der 7sunden is die nu al uit. Wij hebben er heel klein stukje in bijgedragen en zouden graag het resultaat er vanzien. T is al een jaar geleden van de opnamen maar we weten er niets van!?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: