Het geheim van de Verloren Ziel – Premiére

Zaterdagavond 17 december om 19.00 uur in het DeLaMar vond de premiére plaats van de gloednieuwe show: Het huis Anubis & Het geheim van de Verloren ziel! In deze allerlaatste show blijken de bewoners allemaal in het testament van de architect van het huis te staan. Zij erven zijn schat, maar die krijgen ze niet zomaar. Enkel door samen te werken kunnen ze in hun missie slagen, maar dit lijkt moeilijker dan verwacht, want op hun pad komen ze vreemde hindernissen tegen. Geen uitdaging was ooit zo zwaar!
Wil je mee op onderzoek met Sterre en Pim? Lachen om de moppen van Marcel of de gekke uitspattingen van Amber en Appie? Of liever wegdromen bij Fabian en Raphaël? De Vijf van het Magische Zwaard en de Club van de Oude Wilg wachten op jou…

De komende maanden zullen om beurt de shows zich afspelen in Nederland en België. Of er na deze shows nog meer van het huis Anubis  te zien is, of dat het Anubis – avontuur hier definitief stopt is nog de vraag. Wat we wel zeker weten is dat dit de laatste keer is dat we de Anubiscast live te zien krijgen. Groetjes, het Anubishuis Team.

Advertenties

23 Reacties to “Het geheim van de Verloren Ziel – Premiére”

 1. mitchell Says:

  wanneer komt deze dvdv uit?

  • anubishuis Says:

   @mitchell

   Helaas komt er geen DVD van deze laatste show.
   Studio100 (productie-bedrijf van Anubis) denkt dat er helaas geen winst meer uit te halen valt als deze DVD op de markt komt. Helaas, je zult dus zelf naar het theater toe moeten gaan om de show te bewonderen. 😉

   • mitchell Says:

    maak je een grapje??? hoe weet je dat de dvd niet uit komt????
    en waarom van die ander shows wel dan??????
    bn al naar de show geweest

 2. anubishuis Says:

  @mitchell

  Omdat Studio100 denkt dat er geen winst meer uit te halen valt. Bij de andere shows dat Studio100 dat nog echter wel, daarom zijn er toen wel DVD’s uitgekomen. 😉 Helaas, het is toch wel een leuk item om je collectie compleet te maken.

 3. Darlene Says:

  Dat kan je al die echte Anibis-fans niet aandoen! Eerst show zien en daarna de dvd aanschaffen zo is het altijd gegaan en zo moet het nu ook! We zitten met smart te wachten!

 4. mitchell Says:

  jammer

 5. priscilla Says:

  Nou dan ben ik toch nog blij dat ik naar de laatste show ben gegaan, alhoewel had ik wel gehoopt dat er een dvd van zou uit komen.

 6. amber Says:

  met deze dvd zou studio 100 nog wel eens de meeste winst kunnen maken volgens mij … het is het laatste van anubis domme actie als je dat niet op dvd zet toch! ik bedoel alle echte anubis fans willen dit hebben, het zijn de oude en nieuwe samen en het is het laatste …

  ze hebben toch een reportage van de premiere gemaakt met stukken van de show in, dus dat wilt zeggen dat ze die hebben opgenomen, waarom dan? enkel en alleen voor de reportage?

  groetjes amber

 7. Kristof Says:

  Dan moeten ze er niet veel laten produceren k heb de show echt gezien k zou ook graag willen dat het op dvd komtt xD.

 8. het huis anubis Says:

  ik vind het echt stom dat er geen dvd meer komt. iedereen is fan van het huis anubis. zelfs ik en ik ben al bijna 1. ik denk juist dat er meer winst in deze dvd zit dan in de andere omdat hier de oude en de nieuwe cast bij elkaar komen dat geeft een soort extra power. ik kon helaas niet naar de show maar mijn nichtje is wel geweest. ze heeft de halve show gefilmd met haar mobiel maar toen was haar geheugen vol. ik heb die helft gezien het was echt super.

 9. Jasper Says:

  hoe weet je dat? Zit je zelf bij studio 100 ofzo……

 10. Santiago De Meulenaer Says:

  Jammer dat er geen dvd komt

 11. Santiago De Meulenaer Says:

  Want ik ben nie naar de show geweest

 12. Santiago De Meulenaer Says:

  @ het huis anubis je hebt helemaal gelijk

 13. Santiago De Meulenaer Says:

  Als er een dvd van komt zal er echt veel winst van komen je kan dat de anubis fans niet aandoen

 14. Santiago De Meulenaer Says:

  😦

 15. eengroteanubisfan Says:

  die dvd moet gwn kopen

 16. eengroteanubisfan Says:

  ik bedoel komen wil hem heel graag

 17. Deborah Says:

  Geen dvd? Wil graag de show nogmaals zien…. Ben dan wel blij dat ik geweest ben

 18. erik Says:

  als de dvd niet uitkomt omdat ze bang zijn de het niet wordt verkocht is dat dom want als mensen niet naar de show zijn geweest en de dvd willen maak je juist winst en ze weten niet dat er WEL FANS zijn !!!!!!!

 19. Myron Says:

  dan vind ik dat jullie het op tv moeten laten zien of op youtube moeten zetten want echte huis anubis fans hebben het misschien wel niet gezien en als het de laatste is dan moet tie zeker wel ergens komen want mensen heben wel gefilmd maar niet goed dus ANUBIS willen jullie iets regelen dat we het toch kunnen zien ??

 20. Anne Says:

  Ik denk ook dat er heeeel veel winst te halen is uit de dvd. Ik ben zelf niet geweest. Maar ik zou m wel heel graag willen zien. Als er een dvd zou komen zou ik het wel graag met de echte Amber willen.

 21. larice Says:

  ik ben ook een enorme fan van het huis anubis!
  maar ik ben helaas niet bij de theatershow geweest.
  stom dat er geen dvd van komt ik zou em gekocht hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: